SURPRISING GIRLFRIEND WITH A PUPPY! (EXTREMELY CUTE)


hey jow hoe gaat het het is je gast Wolfie en vandaag ben ik terug met iets extreem speciaal Zachte Wolfie is terug op het kanaal vandaag bracht ik savage Wolfe niet ook niet DIY Wolfie maar jullie gaan het zot vinden vandaag ga ik mijn vriendin verrassen met een puppy waarschijnlijk zijn er veel aan het denken deze gast is ons aan het trollen we weten allemaal dat Wolfie is aan het trollen nee, ik ben ga echt een puppy hebben dus voordat ik beschrijf wat er gaat gebeuren wil ik dat jullie op die like-knop klikken het kan me niet schelen ik wil 200 000 likes weet je waarom jullie hebben me zitten pesten, pesten, pesten om me deze puppy te halen ik heb de puppy dus ga op die like-knop drukken het is 6 uur nu en ik ben bij dj in het ALBO huis dj gaat met mij de puppy halen want het is 5 à 6 uur van hier ja zoiets als jullie mij volgen op mij 2de kanaal jullie weten dat Sylvia wilt deze puppy zo hard elke dag zoeken we tot 4 uur ‘s morgens zoeken op elke site voor een puppy maar laatste nacht alles veranderde we zagen een advertentie en zagen het schattigste puppy ooit Sylvia stopte met alles en zei tegen mij: ” ik wil deze puppy” ik zei haar dat ik naar het ALBO huis ging vandaag om de hele dag te filmen met de jongens want normaal als wij filmen het duurt zeer lang van 9 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts dus nu zijn we bij het ALBO huis maar in plaats van te filmen zijn we niet aan het filmen dj en ik gaan naar Toronto, gaan terug naar Otoa in 1 dag en verras Sylvia ben je klaar heb ik een keuze niet echt, dus laten we het doen Sylvia ik weet dat je kijkt, sorry dat ik gelogen heb over het filmen met de jongens, ik ga niet filmen ik ga je een puppy halen dus je moet eigenlijk blij zijn dj en ik zijn in de wip we zijn 5 uur verwijdert en dj is net op twitter gegaan en ontdekte dat het nationale hondendag is het moest gewoon zo zijn het is de kleinste die Sylvia wilt, hij is 1.8 kg wanneer hij volledig volgroeid is stop… oh mijn god doe me niet dood oke we zijn nu bij het halfwegpunt we zijn ongeveer halverwege we parkeren de auto ik ga wat eten een een koffie halen want ik heb nog niet gegeten deze morgen maar dit is nog echt want ik heb het ge-YOLO’t, ik was van f*ck it dj we gaan naar toronto en halen deze puppy ik heb er al veel over gezegd maar crediet naar dj voor met me mee te gaan op de terugweg gaan we een puppy hebben op de achterbank hopelijk houd hij van chief keef en kleine uzy verb dat is alles wat we hebben de opties die we hebben is burger king, tim hortens en KFC ik ga waarschijnlijk met KF nee ik ga niet met KFC, ik ga met tim Hortens een koffie en een donut houdt me recht tot in toronto ik heb mijn reiskleren aan mijn broek en mijn “wat zijn dit” schoenen en sokken we zijn goed ik ben in de tim hortens lijn en de vrouw stuurde mij een foto hoe de puppy er uit ziet kijk dit dit is wat ik nu ga halen kijk hem hij gaat 1,8kg zijn volgroeid we zijn 10 minuten verwijderd het zegt 12 minuten op te GPS ik zit bijna zonder benzine dus ik hoop dat er een tankstation is wanneer ik van de snelweg af kom maar ik begin nerveus te worden dit is het echte leven ik ga een levend wezen ophalen ik ben opgewonden ik weet dat het schattig is, ik heb de foto al gezien dat is geen probleem, ik wil het gewoon zien in het echt en ga het waarschijnlijk ook meenemen 10 minuten we arriveren we zijn net aangekomen jongens stop dit is de jongen als je kunt zien het gezicht van het meisje is een beetje anders heb je ze al een naam gegeven? ik noemde ze baby jongen en baby meisje vannacht pak ik er 1 mee ze zij super vriendelijk welke is de jongen? deze die aan het springen is perfect kom hier mijn vriendin en ik zijn aan het verhuizen en dit is een welkomstcadeautje voor haar zij weet niet eens dat we het hondje komen halen jij ben gek ik kwam gewoon we waren naar de honden aan het kijken laatste nacht het duurde voor altijd voor het vinden van een hondje ik doe het gewoon, ik ga naar dj en kijk wat we vinden we zagen deze en ze was helemaal verliefd dus ik vertelde haar dat ik de hele dag met mijn vrienden ben en ik sprong in de auto het is een verrassing, dat is zo lief hij is zo schattig hij is een aandachtshondje dat is wat we nodig hebben hij is graag bij u hij is van ja ik wil wel vrienden zijn kijk hem ik wil hem, ik wil hem nu laat me je kopen nu dit is je papieren als je naar de veearts gaat moet je dit meenemen dit is wat hij had voor ontworming als je al vragen hebt mijn moeder weet dit je kunt me sms’se geen probleem hij is zo klein hoeveel weegt hij nu 0,7kg weet je al een naam? mijn you tube naam is Wolfie dus we hebben al besloten hem Wolfie Jr. te noemen of wolf, maakt niet uit schattig, grappig want hij is zo klein mijn vriendin weet alles over honden ik geef mijn nummer als je nog vragen hebt als we bezorgd zijn sms ik je voor hulp ik pak wat water ik kan het verschil tussen de jongen en het meisje zeggen dit is het meisje ik ken dieren zie mij het fout hebben dit is de jongen is dit de jongen? nee dat is het meisje zeker dat je geen meisje wilt nee ik wil een jongen zeg vaarwel tegen je mammie ik zie je later hij geeft geen f”ck hartelijk dank fijne dag je ziet je nieuwe thuis in 6 uur gasten dit is geweldig, ik kan het niet geloven kijk hem, hij wilt er uit Sylvia, je kunt er maar beter van houden ik weet niet of hij klaar voor een lange rit naar huis hij is cheesed, laat me hier uit we halen je eruit voordat je het weet en dan heb je een groot huis om in rond te lopen je gaat de tijd van je leven hebben hoe voel je je ? dit is een grote aanwinst gasten we hebben een eigen huis, eigen hond dat is zijn naam hij weet king Wolfie is achter mij ik ben een fan gasten dit is zijn eerste heten voordat hij naar huis gaat, ik geef hem een snel hapje hij dacht van te eten maar toch niet hij heeft nog geen honger we stoppen halverwege, geven je eten, laten je plassen ik heb dekens voor je we zijn ongeveer halverwege en ik geef Wolfie Jr zijn eerste maaltijd op zijn plasmatje, hij heeft geen pipi gedaan ik ben bang om hem uit te laten want ik wil hem niet verliezen er zijn overal honden we zijn in de dieren gebied ik weet niet of jullie het kunnen zien maar ik ben te bang om hem uit te laten de vrouw zij om hem niet te veek uit te laten dj is eten aan het halen en redbull zodat we wakker kunnen blijven en ik blijf bij mijn jongen we zijn van plant te vertrekken en Sylvia sms’te of de Toronto vrouw een bericht heeft gestuurd want ik wil hem nog niet, ik weet niet wat er mis is, ik ben waarschijnlijk terug om 1 uur zij weet niets ik hebben mijn kleine vriend hier en zijn klaar om te vertrekken we zijn samen berichten aan het lezen wij zijn 40 minuten verwijderd van Otoa, dj is aan het rijden ik heb de puppy ik ben een video aan het uploaden op dj laptop, dat is hoe weinig tijd we hebben ik probeer nog een vlog te uploaden maar het is een strijd we moesten een paar dingen doen en stopte bij een tankstation en losten het op 1 uur Sylvia, 1 uur en dan is deze van jouw ik ben eindelijk thuis Wolfie Jr is aan het grommen, ik laat hem eruit ik vertelde Dustin en Zack om met Sylvia te gaan eten want ik had geen tijd want ik was aan het filmen nu zijn ze tijd aan het winnen terwijl ik de camera aan het opstellen ben mijn ouder helpen me de kamer op te ruimen ik vertelde Sylvia om mij te helpen met vloggen omdat ik geen tijd had dus wanneer zij thuis komt gaan we beneden op zoek naar puppy’s zoals altijd en dan zeg ik haar dat ze iets moet gaan halen in mijn kamer en dan ziet ze Wolfie Jr en zie haar reactie want Sylvia wilt heel graag een puppy dus we zullen zien hoe graag ze het wilt ik weet wanneer ze hem ziet dat ze hem gaat stelen van mij ik kom terug naar jullie wanneer Sylvia thuiskomt ze komen elk moment thuis, ik ben aan het wachten tot ze opdraaien ik denk dat ze 2 minuten verwijderd zijn dus gewoon wachten op Sylvia en dan gaan we op zoek naar puppy’s ik zeg het nu al, ik hou van Wolfie Jr maar ik denk dat Sylvia gaat wenen wanneer ze de puppy ziet Sylvia is snel emotioneel en weent voor de kleinste dingen dus ik zeg dat ze gaat wenen ik zie een auto ze zijn er tijd voor puppy’s te zoeken Sylvia is er Sylvia is thuis ze is niet blij, ze is moe Sylvia en ik What? ik zag dat de camera vuil is ze heeft eten voor me me gebracht maar we gaan op zoek naar puppy’s en laten we boven eten dus we gaan puppy’s zoeken Zack en Dustin zijn hier beneden er waren er 2 in Toronto die ik en Sylvia willen weet je dat je ouders boven slapen? we gaan nu naar boven om de vrouw te mailen over de puppy’s Sylvia heeft niets gegeten ik ben moe en jij houd mij wakker ja ik hou haar wakker nu wees stil hey baby het is een theekop maat maltezer de 1.8kg vind je hem leuk je moet praten ik kan niet praten helemaal van Toronto ik heb niets gefilmd, ik heb de hele dag gereden geen pauze om hem te halen hij is echt van ons hij is Wolfie Jr jij bent zo perfect je ben van ons hij is 14 weken oud hij is een baby jongen hij is van ons, het is geen grap je bent er helemaal naartoe gegaan om hem te halen ik heb niets gefilmd vandaag ik heb gereden vanaf ik ben opgestaan en ben net terug, zo’n 30 à 20 minutne wanneer heb je het beslist ik kreeg de mail deze morgen wanneer ik zei dat de dame niet had teruggestuurd en zei dat ik ging filmen met de mannen en dj was bij me en we hebben hem je ben zo schattig ik was verkeerd, ze heeft niet geweent ze heeft niet geweend maar ze ziet er blij uit vind je het leuk ik kan niet meer praten, ik hou van hem kijk hoe klein hij is, hij is ook zo pluizig hij is zo pluizig, kijk hem lopen, hij is perfict mandy het is Wolfie Jr oh kijk hem het is een grap Sylvia het is een grap zwijg hou je van hem papa is hem de hele tijd aan het vertroetelen in plaats van jou hij is zo klein je moet voorzichtig zijn met hem ik heb hem kijk zijn klein bedje je ben de beste hij mag de 1ste maand niet naar buiten hij heeft de hele tijd gelsapen hij wilt mij knuffelen ik ben aan het trillen hij is zo perfect theekop maat maltezer hij wordt 1.8kg echt? jij bent een lelijke hond, noem mijn hond niet lelijk papa was hem de hele tijd aan het vertroetelen hij is niet lelijk, je ziet zen kont kijk zen staart, zen staart krult Sylvia vind hem leuk is deze degene die we zagen van missasaco van burlington wat voorbij toronto is dj en ik hebben de hele dag gereden om je deze puppy te geven hier ga je, hopelijk vinden jullie de video leuk, zacht Wolfie is er, Sylvia is gelukkig als jullie meer over de puppy willen weten, ik ga een volledige vlog erover maken dus ga na mijn 2de kanaal vergeet niet op de like-knop te drukken, ik wil 200 000 likes want ik kocht haar een f*cking hond misschien koop ik een 2de we zullen zien en ik wil dat iedereen reageert: “welkom bij de familie Wolfie Jr”, dat is het en ik zie jullie morgen voor een andere geweldige video en zoals altijd blijf WILD laat gaan

100 thoughts on “SURPRISING GIRLFRIEND WITH A PUPPY! (EXTREMELY CUTE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *